Különlegességek

karamellizalt-madagaszkari-kakaobab

Karamellizált madagaszkári kakaóbab

A kakaóbab a csokoládé lelke. Karamellizálással épp csak megédesítjük ezt az igazi madagaszkári különlegességet!

kari

Karácsonyi forró csokoládé

Forró csokoládéink karácsonyi köntösben.

nyuszi-2

Húsvéti drazsé

Citromos-fahéjas pekándió drazsénk húsvéti köntösben.

füstölt-só

Füstölt tengeri só

Kifejezetten nekünk füstölt tengeri só, amely halas, húsos ételekkel jól párosítható. Mexikói étcsokoládénkba is saját, füstölt sónkkal karamellizált mandulát tettünk.

nádcukor

Füstölt nádcukor

Kifejezetten nekünk füstölt nádcukor, amely nagyon jól harmonizál desszertekkel, italokkal. Saját, madagaszkári tejcsokoládénk is ezzel a cukorral készül.