Drazsék

kesudio-rozsabors-drazse

Kesudiós drazsé rózsaborssal és barackkal

A karamellizált kesudiót bevonjuk rózsaborsos 44%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergetjük barackporban.

kesudio-narancsolaj-drazse

Kesudiós drazsé narancsolajjal és gyömbérrel

A karamellizált kesudiót bevonjuk narancsos-gyömbéres 62%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergetjük kakaóporban.

cseresznyedrazsé2

Tavaszi cseresznyedrazsé

Aszalt fekete cseresznyét vontunk be mandulaolajjal ízesített, 62%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergettük saját, szárított kalácsunkban.

chai-latte

Chai lattés kávédrazsé

Világos pörkölésű etióp kávészemeket vontunk be chai lattéval ízesített fehér csokoládéval.

kakaobab-drazse

Kakaóbab drazsé

Miután megpörköltük a madagaszkári kakaóbabunkat, pici nádcukorral megkaramellizáljuk. Málnaecettel és tonkababbal ízesített 62%-os madagaszkári tejcsokival bevonjuk, végül kakaóporban megforgatjuk.

physalis-drazsé

Physalis drazsé

Aszalt physalist vontunk be fahéjvirággal ízesített kubai 75%-os étcsokival, majd megszórtuk kakaóporral.

málnás-drazsé

Málnás pekándió drazsé

Karamellizált pekándiót vontunk be tonkababbal és málnaecettel ízesített madagaszkári tejcsokival.

citromos-pekán

Citromos-fahéjas pekándió drazsé

A pekándiót, miután megkaramellizáltuk nádcukorral, apránként bevontuk a citromos-fahéjas fehércsokoládénkkal.