Újdonságok

karamellizalt-madagaszkari-kakaobab

Karamellizált madagaszkári kakaóbab

A kakaóbab a csokoládé lelke. Karamellizálással épp csak megédesítjük ezt az igazi madagaszkári különlegességet!

kesudio-rozsabors-drazse

Kesudiós drazsé rózsaborssal és barackkal

A karamellizált kesudiót bevonjuk rózsaborsos 44%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergetjük barackporban.

kesudio-narancsolaj-drazse

Kesudiós drazsé narancsolajjal és gyömbérrel

A karamellizált kesudiót bevonjuk narancsos-gyömbéres 62%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergetjük kakaóporban.

physalis-fulop-75-beantobar

Fülöp-szigeteki 75%-os étcsokoládé karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal

Fülöp-szigeteki csokoládénkat karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal párosítottuk. A physalis fanyarsága, a fahéjvirág különleges karaktere teljes összhangban simul bele a csokoládéba.