Étcsokoládék

barna-rizs

Madagaszkári étcsokoládé pirított barna rizzsel

Igazi madagaszkári étcsokoládé a Sambirano völgybeli Millot ültetvényről, pirított barna rizzsel párosítva. Egészen különleges és szokatlan élmény

cuba

Cuba 75% datolyaecettel és tonkababbal

Dohányos, édesfűszeres, aszalt gyümölcsöket idéző 75%-os étcsokoládé, melyhez datolyás balzsamecetet és tonkababot adtunk.

paradicsom

Madagaszkári étcsokoládé paradicsommal és málnával

Kedvenc madagaszkári csokinkhoz málnás balzsameceten aszalt paradicsomot adtunk, amivel még inkább kiemeltük a csoki citrusos, gyümölcsös jellegét.

narancs-dió-1

Madagaszkári étcsokoládé naranccsal és dióval

Madagaszkárról, a Sambirano völgyből származó gyümölcsös étcsokoládé narancsolajjal és dióval párosítva.

ecuadorkumquat

Ecuadori 80%-os étcsokoládé kumquattal és kávébabbal

80%-os ecuadori étcsokoládé dohányos, banános jelleggel. Ezt az erős, nagyon jellegzetes csokoládét kandírozott kumquattal és ruandai kávébabbal párosítottuk. Számunkra ez a tábla az ízek tánca.

saothomé

Sao Thomé étcsokoládé málnával és fekete szezámmaggal

Ehhez a 70%-os, Afrika nyugati részéről származó, különleges és összetett ízvilágú csokoládéhoz málnás balzsameceten pirított fekete szezámmagot adtunk, majd megszórtuk egy kis málnával.

Santo-domingodatolya

Dominikai étcsokoládé kardamommal és datolyával

A Dominikai Köztársaságból származó étcsokoládénk egy régi bonbonunk továbbgondolása.

A mézédes datolya és a kardamom egyedi karaktere összesimul a csokoládé gyümölcsös, fűszeres jegyeivel.

santo-domingo-füge

Dominikai étcsokoládé fügével és fenyőmaggal

Ez a 70%-os étcsokoládé a Karib-térségből származik. Trópusi gyümölcsök és édes fűszerek ízvilágát idézi. Aszalt fügével és pirított fenyőmaggal párosítottuk.

tuile

Mexikói étcsokoládé kakaóbab tuile-lel

66%-os mexikói étcsokoládé a Chiapas régió egyik bio ültetvényéről. Egy nagyon különleges kakaóbabból készült ropogóssal, vagyis kakaóbab tuile-lel párosítottuk.

füstölt-só-mexikói

Mexikói étcsokoládé füstölt sóval karamellizált mandulával

Mexikóból, a Chiapas régióból származó 66%-os étcsokoládé, melyet saját, füstölt sónkkal karamellizált mandulával párosítottunk.