Bean To Bar-ok

Salamon-szigeteki 72%-os étcsokoládé karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal

Salamon-szigeteki 72%-os étcsokoládé karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal

Salamon-szigeteki csokoládénkat karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal párosítottuk. A physalis fanyarsága, a fahéjvirág különleges karaktere teljes összhangban simul bele a csokoládéba.

Madagascar 72%

Madagascar 72%

Madagaszkárról, a Sambirano völgyben található Millot ültetvényről származó kakaóbabjainkat használtuk fel ehhez az étcsokoládéhoz. Citrusos, gyümölcsös jegyek jellemzik ezt az igazán friss csokoládét.

Salamon-szigetek 72%

Salamon-szigetek 72%

A trópusi éghajlatú Salamon-szigetek a Csendes-óceán déli részén, Melanéziában található. Több mint 900 vulkanikus talajú sziget alkotja. Ez az innen származó kakaóbabból készült csokoládénk ízében is jól érezhetően visszaköszön.

Madagascar tejcsokoládé 62% füstölt nádcukorral

Madagascar tejcsokoládé 62% füstölt nádcukorral

Madagaszkárról, a Sambrano völgybeli Millot ültetvényről származó kakaóbabjainkat használtuk fel ehhez az igazán gyümölcsös tejcsokoládéhoz. A megszokottól eltérően azonban most füstölt nádcukrot használtunk, amitől az egész csokoládé a tej krémességén, a kakaóbab citrusosságán túl egy kis whiskey-s jelleget is kapott.

Fülöp-szigetek 75%

Fülöp-szigetek 75%

A Fülöp-szigetekről érkezett kakaóbabjainkkal igazi öröm dolgozni. A Mana variáns, melyet a Saloy Estate ültetvényén termesztenek Davaoban, a Fülöp-szigetek déli részén található.A 75%-os kakaótartalommal igazán jól kitűnnek a finom piros bogyós gyümölcsökre jellemző savak és az olajos magvas ízjegyek.

ecuador 74%

Ecuador 74%

Ez az ecuadori 74%-os étcsokoládénk már szinte a kezdetektől velünk van, mert nagyon szeretünk ezekkel a kakaóbabokkal dolgozni. A különlegesen finom Arriba Nacional kakaóbabokat egy németországi importőrön keresztül vásároljuk kis családi kakaófarmokról.