Bean To Bar-ok

ecuadorkumquat

Ecuadori 80%-os étcsokoládé kumquattal és kávébabbal

80%-os ecuadori étcsokoládé dohányos, banános jelleggel. Ezt az erős, nagyon jellegzetes csokoládét kandírozott kumquattal és ruandai kávébabbal párosítottuk. Számunkra ez a tábla az ízek tánca.

physalis-fulop-75-beantobar

Fülöp-szigeteki 75%-os étcsokoládé karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal

Fülöp-szigeteki csokoládénkat karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal párosítottuk. A physalis fanyarsága, a fahéjvirág különleges karaktere teljes összhangban simul bele a csokoládéba.

Madagascar-72

Madagascar 72%

Madagaszkárról, a Sambirano völgyben található Millot ültetvényről származó kakaóbabjainkat használtuk fel ehhez az étcsokoládéhoz. Citrusos, gyümölcsös jegyek jellemzik ezt az igazán friss csokoládét.

Madagascar-tej

Madagascar tejcsokoládé 62% füstölt nádcukorral

Madagaszkárról, a Sambrano völgybeli Millot ültetvényről származó kakaóbabjainkat használtuk fel ehhez az igazán gyümölcsös tejcsokoládéhoz. A megszokottól eltérően azonban most füstölt nádcukrot használtunk, amitől az egész csokoládé a tej krémességén, a kakaóbab citrusosságán túl egy kis whiskey-s jelleget is kapott.

Fülöp

Fülöp-szigetek 75%

A Fülöp-szigetekről érkezett kakaóbabjainkkal igazi öröm dolgozni. A Mana variáns, melyet a Saloy Estate ültetvényén termesztenek Davaoban, a Fülöp-szigetek déli részén található.A 75%-os kakaótartalommal igazán jól kitűnnek a finom piros bogyós gyümölcsökre jellemző savak és az olajos magvas ízjegyek.

ecuador 74%

Ecuador 74%

Ez az ecuadori 74%-os étcsokoládénk már szinte a kezdetektől velünk van, mert nagyon szeretünk ezekkel a kakaóbabokkal dolgozni. A különlegesen finom Arriba Nacional kakaóbabokat egy németországi importőrön keresztül vásároljuk kis családi kakaófarmokról.