Karamellizált madagaszkári kakaóbab

A kakaóbab a csokoládé lelke. Karamellizálással épp csak megédesítjük ezt az igazi madagaszkári különlegességet!
Kesudiós drazsé rózsaborssal és barackkal

A karamellizált kesudiót bevonjuk rózsaborsos 44%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergetjük barackporban.
Kesudiós drazsé narancsolajjal és gyömbérrel

A karamellizált kesudiót bevonjuk narancsos-gyömbéres 62%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergetjük kakaóporban.
Karácsonyi forró csokoládé

Forró csokoládéink karácsonyi köntösben.
Húsvéti drazsé

Citromos-fahéjas pekándió drazsénk húsvéti köntösben.
Füstölt tengeri só

Kifejezetten nekünk füstölt tengeri só, amely halas, húsos ételekkel jól párosítható. Mexikói étcsokoládénkba is saját, füstölt sónkkal karamellizált mandulát tettünk.
Füstölt nádcukor

Kifejezetten nekünk füstölt nádcukor, amely nagyon jól harmonizál desszertekkel, italokkal. Saját, madagaszkári tejcsokoládénk is ezzel a cukorral készül.
Fehér forrócsokoládé

Kolumbiai fehércsokoládéból készült granulátum, amely meglepően karakteres kakaós jegyeket hordoz. 100g
Mandulás forró csokoládé

60%-os étcsokoládépor mandulaolajjal ízesítve. 125g
Tavaszi cseresznyedrazsé

Aszalt fekete cseresznyét vontunk be mandulaolajjal ízesített, 62%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergettük saját, szárított kalácsunkban.