Karamellizált madagaszkári kakaóbab
A kakaóbab a csokoládé lelke. Karamellizálással épp csak megédesítjük ezt az igazi madagaszkári különlegességet!
Kesudiós drazsé rózsaborssal és barackkal
A karamellizált kesudiót bevonjuk rózsaborsos 44%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergetjük barackporban.
Kesudiós drazsé narancsolajjal és gyömbérrel
A karamellizált kesudiót bevonjuk narancsos-gyömbéres 62%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergetjük kakaóporban.
Karácsonyi forró csokoládé
Forró csokoládéink karácsonyi köntösben.
Húsvéti drazsé
Citromos-fahéjas pekándió drazsénk húsvéti köntösben.
Füstölt tengeri só
Kifejezetten nekünk füstölt tengeri só, amely halas, húsos ételekkel jól párosítható. Mexikói étcsokoládénkba is saját, füstölt sónkkal karamellizált mandulát tettünk.
Füstölt nádcukor
Kifejezetten nekünk füstölt nádcukor, amely nagyon jól harmonizál desszertekkel, italokkal. Saját, madagaszkári tejcsokoládénk is ezzel a cukorral készül.
Fehér forrócsokoládé
Kolumbiai fehércsokoládéból készült granulátum, amely meglepően karakteres kakaós jegyeket hordoz. 100g
Mandulás forró csokoládé
60%-os étcsokoládépor mandulaolajjal ízesítve. 125g
Tavaszi cseresznyedrazsé
Aszalt fekete cseresznyét vontunk be mandulaolajjal ízesített, 62%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergettük saját, szárított kalácsunkban.