Füstölt tengeri só

Kifejezetten nekünk füstölt tengeri só, amely halas, húsos ételekkel jól párosítható. Mexikói étcsokoládénkba is saját, füstölt sónkkal karamellizált mandulát tettünk.

Füstölt nádcukor

Kifejezetten nekünk füstölt nádcukor, amely nagyon jól harmonizál desszertekkel, italokkal. Saját, madagaszkári tejcsokoládénk is ezzel a cukorral készül.

Fehér forrócsokoládé

Kolumbiai fehércsokoládéból készült granulátum, amely meglepően karakteres kakaós jegyeket hordoz. 100g

Tavaszi cseresznyedrazsé

Aszalt fekete cseresznyét vontunk be mandulaolajjal ízesített, 62%-os madagaszkári tejcsokoládéval, majd meghempergettük saját, szárított kalácsunkban.

Chai lattés kávédrazsé

Világos pörkölésű etióp kávészemeket vontunk be chai lattéval ízesített fehér csokoládéval.

Kakaóbab drazsé

Miután megpörköltük a madagaszkári kakaóbabunkat, pici nádcukorral megkaramellizáljuk. Málnaecettel és tonkababbal ízesített 62%-os madagaszkári tejcsokival bevonjuk, végül kakaóporban megforgatjuk.

Physalis drazsé

Aszalt physalist vontunk be fahéjvirággal ízesített kubai 75%-os étcsokival, majd megszórtuk kakaóporral.