Chai lattés kávédrazsé
Világos pörkölésű etióp kávészemeket vontunk be chai lattéval ízesített fehér csokoládéval.
Kakaóbab drazsé
Miután megpörköltük a madagaszkári kakaóbabunkat, pici nádcukorral megkaramellizáljuk. Málnaecettel és tonkababbal ízesített 62%-os madagaszkári tejcsokival bevonjuk, végül kakaóporban megforgatjuk.
Physalis drazsé
Aszalt physalist vontunk be fahéjvirággal ízesített kubai 75%-os étcsokival, majd megszórtuk kakaóporral.
Málnás pekándió drazsé
Karamellizált pekándiót vontunk be tonkababbal és málnaecettel ízesített madagaszkári tejcsokival.
Citromos-fahéjas pekándió drazsé
A pekándiót, miután megkaramellizáltuk nádcukorral, apránként bevontuk a citromos-fahéjas fehércsokoládénkkal.
Madagaszkári étcsokoládé pirított barna rizzsel
Igazi madagaszkári étcsokoládé a Sambirano völgybeli Millot ültetvényről, pirított barna rizzsel párosítva. Egészen különleges és szokatlan élmény
Cuba 75% datolyaecettel és tonkababbal
Dohányos, édesfűszeres, aszalt gyümölcsöket idéző 75%-os étcsokoládé, melyhez datolyás balzsamecetet és tonkababot adtunk.
Madagaszkári étcsokoládé paradicsommal és málnával
Kedvenc madagaszkári csokinkhoz málnás balzsameceten aszalt paradicsomot adtunk, amivel még inkább kiemeltük a csoki citrusos, gyümölcsös jellegét.
Madagaszkári étcsokoládé naranccsal és dióval
Madagaszkárról, a Sambirano völgyből származó gyümölcsös étcsokoládé narancsolajjal és dióval párosítva.
Ecuadori 80%-os étcsokoládé kumquattal és kávébabbal
80%-os ecuadori étcsokoládé dohányos, banános jelleggel. Ezt az erős, nagyon jellegzetes csokoládét kandírozott kumquattal és ruandai kávébabbal párosítottuk. Számunkra ez a tábla az ízek tánca.