Ecuadori étcsokoládé málnával és fekete szezámmaggal
Ehhez a 72%-os, Ecuadorból származó, különleges és összetett ízvilágú csokoládéhoz málnás balzsameceten pirított fekete szezámmagot adtunk, majd megszórtuk egy kis málnával.
Mexikói étcsokoládé kakaóbab tuile-lel
66%-os mexikói étcsokoládé a Chiapas régió egyik bio ültetvényéről. Egy nagyon különleges kakaóbabból készült ropogóssal, vagyis kakaóbab tuile-lel párosítottuk.
Mexikói étcsokoládé füstölt sóval karamellizált mandulával
Mexikóból, a Chiapas régióból származó 66%-os étcsokoládé, melyet saját, füstölt sónkkal karamellizált mandulával párosítottunk.
Lenka tejcsokoládé
Szegedi Katalin Lenka című könyvéből készült gyerektábla, nemcsak gyerekeknek. Gyönyörű történet a barátságról és az elfogadásról.
Madagascar tejcsokoládé mandulaolajjal és karamellizált kakaóbabbal
44%-os madagaszkári tejcsokoládé a Sambirano völgyben lévő Millot ültetvényről. Karamellizált kakaóbabbal és mandulaolajjal párosítottuk.
Citromos-fahéjas fehércsokoládé karamellizált pekándióval
Gondoltunk egyet, és a citromos-fahéjas csokoládénkhoz hozzáadtunk egy kis karamellizált pekándiót. Imádjuk!
Fehér csokoládé citrommal és fahéjjal
Kedvenc, Barcelona tájáról származó édességünk ihlette. Első tábláink egyik és talán a legsikeresebb is.
Fehér csokoládé japán zöld teával és gyömbérrel
A bársonyos, visszafogottan édes fehér csokoládé, japán zöld teával és gyömbérrel kifejezetten merész választás
Fülöp-szigeteki 75%-os étcsokoládé karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal
Fülöp-szigeteki csokoládénkat karamellizált physalis-szal és fahéjvirággal párosítottuk. A physalis fanyarsága, a fahéjvirág különleges karaktere teljes összhangban simul bele a csokoládéba.
Madagascar 72%
Madagaszkárról, a Sambirano völgyben található Millot ültetvényről származó kakaóbabjainkat használtuk fel ehhez az étcsokoládéhoz. Citrusos, gyümölcsös jegyek jellemzik ezt az igazán friss csokoládét.